Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Precalificarea companiei Camir Project SRL la BERD

Precalificarea companiei Camir Project SRL la BERD

Compania IT Camir Project – https://camir.md/ro/ – este un membru și partener de încredere în lumea vastă a spațiului virtual imprevizibil și a afacerilor construite în World Wide Web.

Considerăm că este misiunea noastră să facem acest spațiu previzibil și durabil prin funcționarea perfectă a fiecărei pagini web realizate «manual». Design web unic conform acordului cu clientul: culori, linii, forme alese. Panou administrativ confortabil, structurat clar și distinct. Conținut accesibil și competent relevant subiectului, solicitării și sarcinii unei pagini de orice format, fie că este un magazin online, un site - catalog, o pagină de landing, o pagină de prezentare.

Și aceasta nu este o laudă – este un raport real și conștient pe care echipa IT Camir Project îl realizează profesional și care funcționează perfect în practică.

Este o mare satisfacție când clienții noștri spun că este o plăcere să lucrezi cu Camir. Se respectă acordurile privind condițiile, se oferă suport tehnic și de conținut pe toată durata etapei de lucru. Programatorii, designerii web, specialiștii SEO înțeleg clar sarcina stabilită de client și sunt receptivi la modificările și completările care apar în timpul lucrului.

Fiecare proiect de dezvoltare sitului web este preluat de echipa Camir Project aproape de «inima profesională» – cu toți pixelii, formele, fonturile, culorile. Toate eforturile vizează echilibrul perfect între utilitatea paginilor create și originalitatea dezvoltării.

Ne place cu adevărat fiecare dintre proiectele noastre realizate la comandă și sprijinim din toată inima progresul și menținerea acestora în pozițiile TOP-10.