Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X
Comandă magazin online

Creare magazin online. Elaborarea online-shop în Chișinău

Comandarea realizării magazinului online - este un pas important pentru dezvoltarea vânzărilor unei rețele de retail existente și o etapă necesară pentru crearea unui serviciu de comerț electronic.Un magazin online, care vinde, vă permite nu doar să faceți cumpărături online, ci atrage și vizitatori suplimentari la magazinele online cu amănuntul.Clienții Dvs. sunt asigurați nu doar cu o gamă largă de produse, dar pot primi și informații despre avantajele competitive ale ofertei Dvs.

Magazin online de înaltă calitate vă permite să controlați și să modificați cu ușurință procesul de vânzare, să primiți informații analitice detaliate despre comportamentul clienților Dvs. pe site și să aplicați cu ușurință o varietate de instrumente de marketing pentru a crește vânzările. Utilizarea modulelor suplimentare de promovare a vânzărilor va spori mărimea medie a cecului, va convinge clienții, care se îndoiesc să facă cumpărături, va spori creșterea vânzările produselor populare sezoniere.

Solicită ofertă

Comandă crearea magazinului online

telefon

Ce veți obține, dacă veți comanda magazin online la noi:

Știm foarte bine ce funcționalitate ar trebui să aibă un site bun de vânzări online și cu plăcere vom împărtăși această informație:

 • Design receptiv, captivant, adaptiv
 • Catalog de produse convenabil și ușor scalabil cu filtre de căutare
 • Coș de cumpărături, care face procesul de comanda extrem de ușor
 • Notificare rapidă despre noile comenzi și gestionarea operațională a comenzilor active
 • Conexiune comodă a actualizării automate a nomenclaturii, a prețurilor și a disponibilității mărfurilor
 • Gestionarea convenabilă a adreselor de livrare, monitorizarea stării comenzii
 • Gestionare ușoară și multilingvă a limbilor site-ului
 • Capacitatea de a crea un sistem flexibil de reduceri și promoții
 • Achitare online - conectarea diferitelor sisteme de plată
 • Controlul numărului de produse la depozit, lucrul cu sucursale, rezervarea mărfurilor, notificarea clienților la actualizarea catalogului
 • Instrumente de promovare a vânzărilor: „Cu acest produs se cumpără”, „Produse populare”, „Vizualizate anterior”, „Ofertă convenabilă” și alte
Comandă magazin online
Gestionarea convebabilă a site-ului - Camir Project

Gestionarea comodă a catalogului de produse

Crearea magazinului online prevede nu doar un simplu site pentru utilizatori, dar și panou de administrare funcțional și flexibil. Veți putea ușor să organizați catalogul, iar fiecare produs îl veți putea personaliza: de exemplu, să introduceți toate variantele de culori, diferite tipuri de ambalaje, toate caracteristicele și opțiunele pentru filtrele de căutare, articolul, disponibilitatea în stoc. Magazinul online suportă setări flexibile pentru valută și preț, gestionarea prețurilor pentru livrare, permite de făcut analiza vânzărilor. Pe lângă rapoartelor încorporate, puteți uitliza și analitica Google și Yandex.

Conectarea rapidă și sigură a sitemelor de plată, pentru contabilitate și depozitelor

Conectarea sistemelor de plată online

Conectarea sistemelor online de plată mărește posibilitatea cumpărătorului de a face sigur comanda de pe site. În plus față de comoditatea achitării online, intergrarea diferitor instrumente de plată permite să nu pierdeți clienții, cărora le este comod să achite cu cardul bancar sau portofelul electronic. Achitarea cu ajutorul sistemelor de plată permite să dezvoltați și mări ușor afacerea, deci Vă aduce profit.

Sincronizarea cu 1C

Sistemul 1C – este programul, care, de obicei, este utilizat în companiile contabile și depozitare pentru schimbul automat de date. Actualizarea informației despre disponibilitatea produselor, prețurile noi, toate acestea vă vor permite să prezentați întreaga gamă de produse într-o lumină favorabilă pentru clienții Dvs. și veți evita situații cu necorespunderea prețurilor pe site, iar automatizarea transmiterii informației despre comenzile site și sistemul 1C vor permite să scutiți angajații de introducerea datelor manual și evitarea erorile în momentul formării comenzii.

paypal.png
mastercard.png
visa.png
1c.png