Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Compania Camir Project - specialiști în crearea proiecte web în Moldova

Vă salută comanda Camir.md - nouă și unicală, în felul său, companiei IT pe piața din Moldova.

Veți întreba cu ce suntem unicali? Echipa Camir.md a fost selectată și fomată timp de 6 ani. Fiecare angajat al companiei noastre este specialist cu staj de lucru în domeniul său mai mult de 10 ani. Și fiecare are în pușculița sa un număr suficient de proiecte lansate și lucrează cu succes.

În viitorul apropriat, Camir.md va extinde gama de servicii. Astăzi, contactându-ne, veți primi un website de înaltă calitate, care va satisface oricare dintre solicitările Dvs., de la dezvoltarea oricărui tip de site până la sisteme complexe CRM, sisteme de contabilitate a depozitelor, suport pentru procesele individuale de afaceri. Conectăm sisteme de plată, integrăm 1 C, configurăm importul și exportul datelor.

Portofoliul nostru

Portofoliul nostru include site-uri web ale marilor companii din Republica Moldova, afaceri private și start-up-uri. Am prezentat cele mai interesante proiecte dezvoltate în Camir Project. Crearea site-ului web este un proces care necesită o abordare individuală în ceea ce privește designul competent, aspectul de înaltă calitate , adaptabil și managementul administrativ comod. O abordare profesionistă a creării fiecărui proiect ne permite să rezolvăm orice sarcini stabilite de client. Dacă decideți să comandați crearea unui site web, suntem disponibili și deschiși pentru cooperare.

Portofoliu

Despre ce poate spune portofoliul unui studio web sau al unei companii IT?

Înainte de a comanda crearea unui site, este rezonabil să te uiți pe site-ul dezvoltatorului web și pe pagina portofoliului.
Un exemplu ilustrativ poate spune cel mai bine nivelul de calitate a muncii. După ce ați văzut soluțiile vizuale create de designer, accesați mai multe dintre site-urile prezentate și derulați prin ele pentru utilizare - deplasarea între categorii și subcategorii, funcționarea filtrelor, butoanelor și formularelor de comandă.
Site-urile prezentate în portofoliu vă vor ajuta să faceți alegerea pentru crearea site-ului companiei dumneavoastră. Experiența specialiștilor noștri ne permite să facem față cu ușurință celor mai complexe sarcini.

Încercam sa ținem cont de toate dorințele clientului, în același timp să aducem crearea site-ului la confort maxim pentru utilizator.