Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Elaborarea site-urilor
Portofoliu

Stilul de creare și dezvoltare a site-urilor prezentat în portofoliul camir.md îți deschide noi oportunități pentru a-ți dezvolta afacerea personală.

Vă propunem să creați un site web de la zero până la un proiect finalizat.

Crearea paginii web a magazinului online de buchete și compoziții florale XOstudio FLOWERS xoflowers.md

Proiectul XOstudio FLOWERS este o platformă elegantă și ușor în utilizare, unde pot fi găsite cu ușurință flori pentru orice ocazie. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web a depus multă muncă și atenție la crearea acestuia. Ne dorim ca site-ul să inspire publicul să aleagă ce este cel mai bun.

Crearea paginii web a magazinului online XOstudio FLOWERS

Dezvoltarea site-ului al companiei Dasterum - producatorului articolelor din tablă de oțel dasterum.md

Noul site web al Dasterum oferă informații complete și cea mai largă gamă de produse fabricate de companie. Acum este posibil de aflat prețurile și de plasat o comandă în câteva minute

Dezvoltarea site-ului Dasterum

Crearea magazinului online de haine trendy moodmerch.shop moodmerch.shop

Noul magazin online de haine moodmerch.shop. Combinația dintre designul elegant, navigarea intuitivă și optimizarea pentru dispozitivele mobile asigură ușurința de utilizare a vizitatorilor.

Site-ul oferă un sortiment larg de produse trendy al tânărului brand Moodmerch. Fiecare pagină este proiectată astfel, ca să atragă atenția vizitatorului și să-i stimuleze să cumpere, iar coșul de cumpărături integrat permite sigur și rapid să faci o comandă pe site. Site-ul va fi un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii: o oportunitate de a extinde baza de clienți, de a îmbunătăți ratele de conversie și de a crește gradul de conștientizare a clienților. Aveți încredere în experiența și profesionalismul nostru în crearea unui magazin online de calitate, care va evidenția unicitatea mărcii Dvs. și va atrage noi clienți.

Crearea magazinului online de haine trendy moodmerch.shop

Crearea site-ului pentru centrul medical Neuromed Sf.Luca neuromed.md

Crearea noului site al Centrului Medical Neuromed Sf.Luca vă va permite să găsiți rapid serviciul, de care aveți nevoie, și să faceți o programare la medic. Interfața prietenoasă și intuitivă a site-ului facilitează calea către o recuperare completă. Descoperiți serviciile și specialiștii profesioniști de la Neuromed

Elaborarea site-ului web pentru centrul medical neuromed.md

Crearea site-ului pentru clinică cosmetologică - centrul de estetică facială și corporală Medestetica medestetica.md

Centrul de estetică facială și corporală Medestetica devine tot mai aproape! Crearea noului site medestetica.md prezintă întreaga gamă de servicii profesionale disponibile în cadrul clinicii de cosmetologie. Acum este posibil să faceți o programare în orice moment cu doar câteva clicuri.

Elaborarea unui site web pentru clinică de cosmetologie

Crearea site-ului web pentru magazin online de cosmetice coreene iBeauty ibeauty.md

Crearea unui magazin online de produse cosmetice ibeauty.md aduce produsele de calitate și mai aproape de consumator. Dezvoltarea site-ului permite clienților iBeauty să găsească cu ușurință produsele necesare. Căutare avansată, interfață ușor de utilizat, plata online integrată permit efectuarea unei comenzi în doar câteva minute.

Crearea unui site de magazin online