Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Elaborarea site-urilor
Portofoliu

Stilul de creare și dezvoltare a site-urilor prezentat în portofoliul camir.md îți deschide noi oportunități pentru a-ți dezvolta afacerea personală.

Vă propunem să creați un site web de la zero până la un proiect finalizat.

Crearea paginii web a distribuitorului auto IM Motors în Moldova immotors.md

Crearea site-ului immotors.md nu este doar dezvoltarea încă unei platforme pentru a descoperi gama de modele a companiei, ci un adevărat showroom digital, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se familiariza ușor cu cele mai recente modele de automobile și caracteristici tehnice precise ale acestora. Pe paginile site-ului, veți găsi informații despre serviciile oferite, promoții și evenimente. Acestea formează un context suplimentar pentru interacțiunea cu marca. Suntem mândri de crearea acestei platforme web, care reflectă inovația stilată a mărcii IM Motors și oferă consumatorilor o experiență online de calitate.

 

Crearea paginii web a distribuitorului auto IM Motors în Moldova

Crearea paginii web a magazinului online de buchete și compoziții florale XOstudio FLOWERS xoflowers.md

Proiectul XOstudio FLOWERS este o platformă elegantă și ușor în utilizare, unde pot fi găsite cu ușurință flori pentru orice ocazie. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web a depus multă muncă și atenție la crearea acestuia. Ne dorim ca site-ul să inspire publicul să aleagă ce este cel mai bun.

Crearea paginii web a magazinului online XOstudio FLOWERS

Dezvoltarea magazinului online meathouse.md meathouse.md

Crearea site-ului companiei Meat House aduce bucatele gustoase mai aproape. Navigare ușoară și clară, posibilitatea de a comanda produse în cantități convenabile și fileate - un nou pas spre client.

Dezvoltarea magazinului online

Dezvoltarea site-ului al companiei Dasterum - producatorului articolelor din tablă de oțel dasterum.md

Noul site web al Dasterum oferă informații complete și cea mai largă gamă de produse fabricate de companie. Acum este posibil de aflat prețurile și de plasat o comandă în câteva minute

Dezvoltarea site-ului Dasterum

Crearea magazinului online de haine trendy moodmerch.shop moodmerch.shop

Noul magazin online de haine moodmerch.shop. Combinația dintre designul elegant, navigarea intuitivă și optimizarea pentru dispozitivele mobile asigură ușurința de utilizare a vizitatorilor.

Site-ul oferă un sortiment larg de produse trendy al tânărului brand Moodmerch. Fiecare pagină este proiectată astfel, ca să atragă atenția vizitatorului și să-i stimuleze să cumpere, iar coșul de cumpărături integrat permite sigur și rapid să faci o comandă pe site. Site-ul va fi un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii: o oportunitate de a extinde baza de clienți, de a îmbunătăți ratele de conversie și de a crește gradul de conștientizare a clienților. Aveți încredere în experiența și profesionalismul nostru în crearea unui magazin online de calitate, care va evidenția unicitatea mărcii Dvs. și va atrage noi clienți.

Crearea magazinului online de haine trendy moodmerch.shop

Crearea site-ului pentru centrul medical Neuromed Sf.Luca neuromed.md

Crearea noului site al Centrului Medical Neuromed Sf.Luca vă va permite să găsiți rapid serviciul, de care aveți nevoie, și să faceți o programare la medic. Interfața prietenoasă și intuitivă a site-ului facilitează calea către o recuperare completă. Descoperiți serviciile și specialiștii profesioniști de la Neuromed

Elaborarea site-ului web pentru centrul medical neuromed.md