Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Elaborarea site-urilor
Portofoliu

Magazin online de produse cosmetice și parfumerie cosmeticshop.md

Magazin online de produse cosmetice și parfumerie, unde puteți găsi ultimele tendințe din industria frumuseții. Cumpărarea produselor cosmetice a devenit și mai simplă – puteți găsi rapid produse cosmetice, produse de îngrijirea pielii și a părului pe paginele noului site.

cosmeticshop.md

Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor drumuricimislia.md

Compania DRUMURI CIMISLIA S.A. – se ocupă cu construcția, repararea și menținerea autostrăzilor. La fel se ocupă cu servicii de încărcare și transport. Site-ul nou a devenit mult mai informativ și ușor de navigat.

drumuricimislia.md

Căutarea comodă a imobilului în Chișinău i-imobil.md

Atunci când ai nevoie rapid să găsești apartament, casă sau oficiu – portalul i-imobil e la dispoziția Dvs! Fiecare obiect conține – descriere detaliată, prezentare PDF, video, amplasare exactă pe hartă și posibilitatea de a oferi prețul său.

Agenția imobiliară i-imobil.md

Magazin online de produse coreene în Chișinău myskin.md

Noul site al rețelei de magazine Myskin – modern și elegant. O gamă largă de produse cosmetice coreene de cea mai înaltă calitate devine și mai accesibilă datorită căutării convenabile, funcționării rapide a site-ului și posibilității de a achiziționa produse, folosind punctele acumulate de la cumpărăturile precedente.

myskin.md

Site cu cărți audio pe teme spirituale și filosofice e-duh.ru

«E-duh.ru» — este sursă deschisă, unde se poate de ascultat în regim online gratis cărți audio și conversații înregistrate pe teme spirituale despre cunoașterea și realizarea de sine, despre căutarea adevărului și locul omului în lume. Proiectul «E-duh.ru» reprezintă o colecție unică de înțelepciune. Pe paginele site-ului veți găsi informație biografică a gânditorilor și a înțelepților, lista cu cărțile acestora și comentarii către fiecare carte.

e-duh.ru

Site de vizită pentru cabinetul de kinetoterapie "Popov Vladislav" popovterapie.md

Site-ul web de vizită oferă informații detaliate despre serviciile oferite și posibilitatea de a face o programare online

popovterapie.md

Site de prezentare scriitorului Nadejda Muraviova nadia-muravieva.ru

Site-ul scriitorului rus Nadejda Muraviova. În pofida unui volum mare de informație, site-ul vă permite ușor să pătrundeți în creația autorului. Machetarea adaptivă vă permite să citiți cărți, articole, poezii de pe oricare dispozitiv.

Site-ul scriitorului rus Nadejda Muraviova