Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Elaborarea site-urilor
Portofoliu

Stilul de creare și dezvoltare a site-urilor prezentat în portofoliul camir.md îți deschide noi oportunități pentru a-ți dezvolta afacerea personală.

Vă propunem să creați un site web de la zero până la un proiect finalizat.

Magazin online de produse coreene în Chișinău myskin.md

Crearea unui magazin online pentru rețeaua de magazine MySkin. Comenzile și achizițiile au devenit și mai convenabile datorită căutării intuitive, funcționării rapide a site-ului web și plății securizate pentru comenzile dvs.

myskin.md Comandați un site web la camir.md

Site de prezentare al șefului Departamentului de Diagnostic Funcțional al Institutului de Cardiologie din Chișinău cardio.md

Compania Camir Project are plăcerea de a contribui la cauza nobilă a cardiologilor și, în special, a dlui N. Ciobanu, Doctor în medicină, șef al Departamentului de Diagnostic Funcțional, prin elaborarea unui site de prezentare a serviciilor centrului cardiologic. Mai multe informații utile disponibile, acces rapid la protocoale clinice și instituționale, știri despre activitatea departamentului – toate acestea pentru bunăstarea celui mai important organ al vieții noastre.

Crearea site-ului de prezentare cardio.md

Crearea site-ului pentru sala de fitness BIGSPORT GYM gym.bigsport.md

Despre sport într-un mod complet și convingător: cea mai eficientă promovare a unui stil de viață sănătos și frumos este deja la dispoziția dumneavoastră – Camir Proiect a dezvoltat și realizat un site multifuncțional pentru BIGSPORT GYM. 

Scopul proiectului este de a crea o platformă de informare pentru a se apropia și mai mult de utilizatorii care au ca prioritate o atitudine corectă față de corpul lor fizic și spiritual.
Suntem serioși în ceea ce privește totul – design sportiv și atractiv, navigare clară și confortabilă și feedback prompt. Solicitați un serviciu de sală de sport, să cumpărați vitamine și micronutrienți, să alegeți fitness și antrenamente personale în localitatea dvs., să aflați despre știri și tendințe sportive? –  – Doar un singur click și sunteți deja client BIGSPORT GYM.

Crearea site-ului pentru sala de fitness BIGSPORT GYM

Crearea paginii web a distribuitorului auto IM Motors în Moldova immotors.md

Crearea site-ului immotors.md nu este doar dezvoltarea încă unei platforme pentru a descoperi gama de modele a companiei, ci un adevărat showroom digital, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se familiariza ușor cu cele mai recente modele de automobile și caracteristici tehnice precise ale acestora. Pe paginile site-ului, veți găsi informații despre serviciile oferite, promoții și evenimente. Acestea formează un context suplimentar pentru interacțiunea cu marca. Suntem mândri de crearea acestei platforme web, care reflectă inovația stilată a mărcii IM Motors și oferă consumatorilor o experiență online de calitate.

 

Crearea paginii web a distribuitorului auto IM Motors în Moldova

Crearea paginii web a magazinului online de buchete și compoziții florale XOstudio FLOWERS xoflowers.md

Proiectul XOstudio FLOWERS este o platformă elegantă și ușor în utilizare, unde pot fi găsite cu ușurință flori pentru orice ocazie. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web a depus multă muncă și atenție la crearea acestuia. Ne dorim ca site-ul să inspire publicul să aleagă ce este cel mai bun.

Crearea paginii web a magazinului online XOstudio FLOWERS

Dezvoltarea magazinului online meathouse.md meathouse.md

Crearea site-ului companiei Meat House aduce bucatele gustoase mai aproape. Navigare ușoară și clară, posibilitatea de a comanda produse în cantități convenabile și fileate – un nou pas spre client.

Dezvoltarea magazinului online