Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Elaborare site-uri în Chișinău și Moldova

Realizare web site-uri - este specializarea de bază a companiei Camir Project. Noi lucrăm asupra proiectelor cu diferite orientări și oricare complexitate. Serviciile noastre sunt potrivite atât pentru business nou, cât și pentru companiile, care doresc să-și reînnoiască site-ul și vor să extindă capacitățile lui. Un site creat bine - reprezintă noi oportunități pentru extinderea business-ului Dvs.

Puteți comanda întregul pachet cu servicii, ce include: elaborarea logo-ului, web design, crearea și complectarea site-ului cu informație. Noi vom face tot lucrul, de la zero până la produsul final pus în rețea.

Comandă site

Elaborare magazin online

Comandați magazin online calitativ pentru vânzările online, pentru extinderea cifrei de afaceri a rețelei Dvs și începerea unei noi afaceri profitabile. Controlați procesul de vânzări fără efort.

Comandă magazin online

Landing Page

Comandați landing page cu design unic în Chișinău. La noi puteți face asta avantajos și eficient. Faceți investiția corectă și veți primi un impuls în dezvoltarea afacerii Dvs.

Comandă landing page

Site catalog

Site catalog - cea mai bună alegere pentru demonstrarea asortimentului producției a companiei Dvs. Posibilitatea de a seta automatizarea importului a datelor, va face lucru simplu și ușor.

Comandă site catalog

Site corporativ

Compania Dvs. are nevoie de site? Noi oferim o gamă complexă de servicii - elaborarea logo-ului și brandbook-ului, creare site, complectarea content-ului pe site și oferim suportul necesar.

Comandă site corporativ

Site de prezentare

Amplasarea informației în Internet despre compania Dvs. și activitatea ei. Comandați site de prezentare cu design individual la preț avantajos și primiți rezultat calitativ în cel mai scurt timp.

Comandă site de prezentare

Sisteme software cloud

Compania Dvs. are nevoie de dezvoltare? Elaborăm web serviciu, bazat pe procesele de afaceri. Comerțul, transportul, livrarea, instruire - proiect individual în orice domeniu.

Comandă sisteme software cloud