Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Crează site catalog cu produse

Când este nevoie de comandat site catalog?

Catalogul online servește pentru prezentarea gamei de produse a companiei, dar poate conține documente, cărți, muzică și multe altele. Catalogul poate avea atât o structură simplă, cât și una destul de complexă, cu funcții avansate de căutare. Principala diferență dintre astfel site și magazin online este lipsa vânzărilor directe online.

Merită să comandați site catalog dacă procesul de vânzare necesită negocierea prețurilor, executarea unei comenzi individuale sau pentru informații generale.

Noi realizăm catalog online individual, în conformitate cu specificul afacerii Dvs. Dacă este necesar, putem configura importul datelor sau facem transferul automat și optimizăm conținutul informației de pe vechiul site. Produsele Dvs. vor primi o prezentare excelentă din toate părțile și acces ușor pentru potențialii clienți.


Trimite cerere

Comandați elaborare site la noi și noi Vă garantăm:

Proiectul efectuat ușor în utilizare și calitativ

Elaborăm exclusiv proiecte individuale, de aceea rezultatul va fi simplu și convenabil. Utilizatorii site-ului vor putea fără efort să găsească produsul sau serviciul necesar și ușor să vă contacteze, pentru a face comandă.

Design unic

Vom face design , care va corespunde stilului corporativ și optimizat, pentru o percepere ușoară pentru auditoriul Dvs. țintă.

Respectarea termenelor de realizare

Pentru compania noastră este foarte importantă cooperare reciprocă avantajoasă, de aceea indicăm termenii reali de lucru. Să oferim termeni ireali de îndeplinirea lucrului ”pentru ziua de ieri” și să intindem lucrul - nu este stilul nostru de lucru.

Garanția calității înalte

Ne străduim să oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate: design actual, cross-browser, cod curat, lucru stabil și încărcare rapidă a paginilor site-ului. În plus, oferim servicii de asistență, completând conținut cu informația necesară și extinzând funcționalitatea site-ului.

Comandă site