Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

De ce ai nevoie de un site web?

De ce ai nevoie de un site web?

Trebuie să recunosc că există multe motive pentru crearea propriului website.

Astăzi, nu doar majoritatea companiilor au propriile site-uri, ci și persoanele simple, care furnizează anumite diferite servicii, ceea ce, ajută la promovarea afacerii sale. A avea o resursă de internet este mai degrabă o necesitate. Amintiți-vă, în „Vițelul de aur” al lui Ilf și Petrov - „Tovarăși, mașina nu este un obiect de lux, ci un mijloc de transport”. În cazul nostru: „Site-ul, domnilor, nu este lux, ci un mijloc de promovare”.
Așadar! Să definim împreună motivele pentru crearea propriului site web.

competitionConcurență - Orice ai face astăzi: afaceri, producție privată, educație, sport, diverse tipuri de bunuri, construcții, imobiliare ... lista este interminabilă. Dacă aveți propriul site, atunci aveți un avantaj clar. Site-ul vă permite să interacționați cu clienții reali și potențiali timp de 24 de ore/zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, fără pauză de masă. Chiar și atunci când vă relaxați, site-ul continuă să funcționeze pentru Dvs.

Conform studiilor recente, companiile fără un site pierd mai mult de 30% din clienții lor. Iar proprietarii de întreprinderi mici, fără servicii de internet, riscă să rămână astăzi fără clienți.

timeTimpul - Nu contează cât de mulți oameni lucrează în compania Dvs. sau poate că sunteți încă la start, site-ul economisește timpul Dvs. Nu îl risipiți pentru a repeta aceași informație prin telefon sau pentru a trimite sms, e-mail și alți mesageri. Trebuie doar să trimiteți link-ul către site-ul Dvs., unde există informația detaliată despre Dvs., compania și serviciile Dvs. Și, desigur, ar trebui să existe feedback de la potențialii clienți, care vor deveni un instrument eficient pentru îmbunătățirea serviciilor Dvs.

advertisingPublicitatea - nu degeaba spun ei: „Publicitatea este motorul progresului”. Site-ul este exact produsul, care vă va permite să vă promovați afacerea, serviciile și produsele Dvs. Orice alt tip de publicitate reprezintă consumuri actuale și nu există nicio garanție că publicitatea Dvs. nu va fi încețoșată în fluxul de informații de pe internet al rețelelor sociale. Nu există publicități, care să înlocuiască simplitatea și eficiența site-ului.

 

Recent, i-am propus fiului meu să-și creeze propriul site web. Este antrenor profesionist la disciplina boxului și antrenamentelor conform sistemului Floyd Mayweather, dacă nu sunteți la curent - nu contează)), principalul lucru este că este unul dintre cei mai buni zece antrenori din lume.

Deci, răspunsul lui m-a șocat. El a spus că pentru el este suficientă o pagină de Facebook și o pagină de Instagram, unde are 66.000 de abonați. Vreau să descriu riscurile imediat. În urmă cu două luni, pagina sa a fost pur și simplu spartă, iar pentru returnarea paginei a fost solicitată  suma de N euro. Am încercat să o returnăm în moduri diferite, în fiecare zi au început să dispară din pagină fotografii și videoclipuri unice. În final, am achitat pentru returnarea acesteia. ((

social networkTrebuie să spun că oricare dintre paginile Dvs. din Telegram, Instagram sau alte rețele sociale nu sunt proprietatea Dvs., ci proprietatea rețelei în sine. Orice rețea socială este arenda - un birou închiriat, iar proprietarul, în orice moment, poate modifica condițiile. Sau este posibil să existe o interdicție pentru unele dintre ele, așa cum a fost în Ucraina și Rusia. Și puteți conecta paginile oricărei rețele sociale pe site-ul Dvs.  În plus, nu este nevoie să completați pe site-ul în fiecare zi, este suficient să postați materialul colectat o dată pe săptămână. Adică, nu va trebui să lupți pentru atenția publicului, oamenii vor veni ei înșiși, pentru că au căutat aceste informații, iar acest lucru este mult mai eficient.

Chiar dacă sunteți cel mai reprezentat în rețelele de socializare, trebuie să înțelegeți că este mai ușor pentru clienții Dvs. să caute informații pe site. Informația este împărțită în diferite secțiuni și va fi mai ușor să găsească ceea de ce au nevoie. Și încă un plus. Site-ul Dvs. poate face bani, generând venituri pasive.

Deci! Dacă vă gândiți, dar nu știți ce tip de site este potrivit pentru activitatea Dvs. ... și nu știați că există diferite tipuri de site-uri?

Desigur, puteți alege pentru Dvs. produsul care vi se potrivește, cu orice funcționalitate. Poate fi un site de prezentare, site-galerie, magazin online, landing page, site de catalog, site corporativ, un server web cloud.

Despre varietățile tipurilor de site-uri și caracteristicile acestora vom vorbi în articolul următor.

Deci, cred că dacă nu aveți încă un site web, atunci este timpul să vă decideți asupra acestui pas foarte important.

Ca urmare, site-ul propriu are multe avantaje.