Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Pentru cei care doresc să creeze un site web la comandă

Pentru cei care doresc să creeze un site web la comandă

Decideți pentru ce aveți nevoie de un site web. Totul începe cu definirea unui obiectiv. Acesta este primul și unul din cele mai importante  momente.

De exemplu:

„Creez un site blog unde voi face mini-excursii în oraș, voi arăta atracții și coloritul local. Plănuiesc să atrag un public din rețelele sociale și să generez venituri prin publicitate.

„Creez un site web - un catalog pentru prezentarea serviciilor companiei. Plănuiesc să atrag clienți din rețelele de socializare și motoarele de căutare, folosind publicitate contextuală. ”

„Creez un magazin online de accesorii pentru femei. Plănuiesc să atrag clienți de la motoarele de căutare, rețelele sociale, folosind publicitate contextuală și nativă, prin intermediul poștei electronice. "

Apoi decideți asupra publicului țintă. Un portret al audienței dvs. trebuie întocmit foarte atent și în detaliu - sex, vârstă, factori care influențează luarea deciziilor al grupului respectiv. Este important să ne concentrăm nu pe „toată lumea”, ci pe „fiecare”.

Încercați să răspundeți la câteva întrebări:

• Care este oferta dvs. principală pentru clienți?

• Cine va beneficia cel mai mult de ceea ce oferiți?

• Ce probleme vor fi „rezolvate”?

• Ce face serviciul sau produsul dvs. să fie unic, exclusiv?

Identificați ce puteți face și nu poate face altcineva din domeniul în care activați. Dacă nu aveți oferte unice, veți concura întotdeauna numai pentru preț.

Analizați mai multe site-uri (nu uitați să marcați lucrurile care vă plac în acestea lucrări ), imaginați-vă ce design var plăcea și ce paginii ar trebui să conțină site-ul dvs.

Anume la această etapă ar trebui să vă preocupați de căutarea unei companii care ar putea executa lucrările de crearea site-ului pe care îl doriți. 

Din păcate, pe măsură ce tehnologia devine mai accesibilă, calitatea generală a lucrărilor scade dramatic. Unde puteți găsi o echipă de profesioniști?

Creează website-ul tău la camir.md

A crea un site web de calitate nu este atât de simplu cum pare pentru unii. Doar în Chișinău sunt câteva zeci de studiouri web. Iar clientul, de regulă, este un profesionist în domeniul său și are slabă închipuire cum ar trebui să arate un site construit conform cerințelor sale. Prima întrebare care se pune este „câți bani?” Aceasta este prima piatră de care se poticnesc. Aleg o variantă mai ieftină și rezultatul este proporțional adecvat prețului atractiv. Site-ul este creat, dar magia nu mai funcționează ... Nu uitați de scopul pe care îl avem - a atrage clienți către afacerea dvs. Apoi se dovedește că site-ul trebuie promovat. Avem nevoie de publicitate, dar acest site nu corespunde normelor și cerințelor pe care îl au motoarele de căutare, la solicitarea firească de a face modificările necesare compania refuză sau solicită o sumă de bani care câte odată depășește suma solicitată la creare site-ului. Drept urmare, încercați să găsiți vinovatul în situația creată.

Soluția:

• Când aplicați pentru un serviciu de creare a site-ului web, înțelegeți clar că rezultatul nu este numai aspectul vizual al lucrării dar și conținutul ei și nu în ultimul rând vânzările pe care le generează situl creat

• Nu economisi! Investiție mică - rezultat modest

• Contactați nu profesioniști independenți, ci o companie IT, unde vor încheia un contract cu dvs.

• Obțineți o ofertă comercială de la mai multe companii

• Pentru contractant, definiți clar sarcinile site-ului

• Răsfoiți portofoliul de pe site-ul dezvoltatorului - acesta este unul dintre aspectele cheie asupra căruia ar trebui să atrageți atenția

Design și utilizarea. În varianta ideală lucrările de design ar trebui comandate la aceiași companie care va efectua lucrările de crearea și dezvoltarea sit-ului dvs.

Designul unui site web ar trebui să conțină elemente care să fie intuitive pentru îndeplinirea funcțiilor de bază. Ar trebui să fie simplu, direct, ușor de înțeles și de gestionat. Utilizatorul trebuie, în cel mai bun mod posibil, să obțină rezultatul dorit și satisfacția de la vizită.

 Pasul următor este crearea “caietul de sarcini”.

De regulă, clientul, necunoscând toate nuanțele elaborării unui astfel de document, care este atașat contractului, se adresează companiei sau la o parte terță. În orice versiune, “caietul de sarcini” ar trebui discutat în detaliu și convenit la conținutul din ambele părți.

Cu cât mai atent este elaborat “caietul de sarcini”, cu atât procesul de crearea a site-ului în sine va avea mai mult succes, iar rezultatul va fi cel așteptat. Un alt avantaj al unei misiuni tehnice bine gândite este economiile bugetare, deoarece riscurile costurilor suplimentare sunt reduse. Trebuie remarcat faptul că trebuie să țineți cont de ce tip de site comandați.

Ce ar trebui să conțină “caietul de sarcini”?

Crearea sarcinii tehnice la camir.md

Nu putem să ne expunem asupra tuturor aspectelor al creării unui site web, vom atinge direcțiile generale.

• Cerințe tehnice pentru crearea unui site: compatibilitate, cross-browser (acesta este machetarea corectă cu ajutorul căruia paginile site-ului sunt afișate în același mod în diferite browsere), adaptabilitate, sistem de gestionare

• Structura generală a site-ului - o descriere a principalelor elemente și pagini

• Elemente de bază – antetul și subsolul site-ului

• Pagina principală - glisor, bannere, blocuri cu text 

 Conținutul exact al paginii principale, aspectul, poziția relativă a blocurilor sunt aprobate în timpul procesului de creare al “caietului de sarcini”

• Catalog de servicii sau produse

• Pagini detaliate ale serviciilor sau produselor

• Înregistrarea unei cereri (comandă, coș de produse) 

• Zona personală 

• Pagini de informare 

• Blog de știri 

• Plata

În etapa de pregătire, decideți cine va fi implicat în completarea conținutului site-ului și modul în care informațiile vor fi actualizate ulterior. Promovarea SEO și completarea regulată a conținutului util pentru utilizator este de o mare importanță. Și, desigur, nu uitați să scrieți în ce formă doriți să primiți site-ul. O soluție rezonabilă ar fi să obțineți un site web complet funcțional pe domeniul dvs. și găzduire cu formulare de feedback personalizate și e-mail, hărți interactive, module de lucru și contoare de statistici conectate.

Și nu uitați că utilizatorul trebuie să găsească răspunsuri la întrebările sale. 

Puteți să ne contactați la telefon sau să plasați comanda dvs. pentru crearea unui site web la cheie pe camir.md