Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Sunteți gata să comandați dezvoltarea unui magazin online!

Sunteți gata să comandați dezvoltarea unui magazin online!

Oricât de mult nu am vrea să credem că pandemia se va termina mâine și totul va reveni la normal, dar merită să fim realiști. Poate cineva știe când se vor deschide ușile tuturor magazinelor, barurilor, cafenelelor și va apărea cel puțin o anumită stabilitate în lucrul lor, dar cel mai probabil lockdown va fi inclus periodic în viața noastră.

Tot felul de companii din diferite domenii au descoperit pentru sine vânzările online chiar înainte de pandemie. Numărul companiilor care realizează beneficiile tranzacționării online crește în fiecare zi. Situația actuală oferă o oportunitate de a vă exprima, de a nu renunța și de a continua să lucrați mai departe. Este clar că cumpărarea și vânzarea online este simplu și comod. Magazinul online a încetat să mai fie ceva deosebit, dar din contră a devenit o parte integrantă a oricărei afaceri.

Apropo de o afacere mică, având doar un magazin obișnuit, nu are ocazia să intre pe piața mondială, totodată 70% dintre persoanele care au acces la internet, 40% fac cumpărături în magazinele online.

Dacă aveți deja un magazin obișnuit, atunci următorul pas este să comandați crearea unui magazin online și să începeți în paralel o afacere online care vă va oferi posibilitatea de a vinde propriile bunuri și servicii în întreaga lume. Veți avea oportunitatea să experimentați. Puteți oricând să modificați sau să adăugați ceva în el: schimbați bannerul, adăugați un apel la acțiune, lansați o promoție, trimiteți un cadou la cumpărare sau trimiteți un buletin informativ prin e-mail.

Dacă intenționați doar să începeți să tranzacționați sau să vă vindeți serviciile, puteți crea imediat un magazin online fără a deschide vânzări offline.

заказать разработку сайта интернет - магазин в Кишиневе

Care este beneficiul?

 • Nu aveți nevoie de spații comerciale sau spații de birouri, ceea ce vă va reduce costurile de închiriere
 • Extinderea geografiei vânzărilor - nu sunteți legat de o anumită regiune. Vânzările se pot face începând din orașul dvs. și în întreaga lume
 • Nu aveți nevoie de un număr mare de angajați, ci doar de un manager care va face treaba a 3-4 consultanți
 • Produsul dvs. este disponibil clienților 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ceea ce crește programul de lucru al magazinului
 • Puteți analiza cu ușurință eficiența magazinului dvs. online prin comunicare și feedback-ul clienților pentru ajustările necesare.

Este important să înțelegem că fiecare proiect de magazin online este unical. De regulă, după ce ați discutat propunerea de bază, cerințele dvs. pentru implementarea sa se pot modifica. Prin urmare, aveți răbdare și pregătiți-vă pentru o muncă minuțioasă. Dezvoltarea unui magazin online cu funcționalitatea de care aveți nevoie vă va aduce cu siguranță succes dacă aveți încredere într-un specialist care vă va crea magazinul online. Și, desigur, este mai bine să investești o dată decât să confirmi regula „lacomul plătește de două ori”.

Desigur, trebuie să petreceți timp cercetând piața, analizând strategiile concurenților, comparând publicul țintă, concentrându-vă pe specificul produsului pe care intenționați să îl vindeți.

Ai devenit proprietarul unei afaceri online. Ce urmează?

Prima întrebare care îl îngrijorează pe proprietarul unui magazin online după crearea acestuia este „cum să atragi vizitatori?” Și de aici începe etapa promovării proiectului pe internet. Magazin online este unul dintre cele mai interesante obiecte de promovare. În acest proces nu pot fi fleacuri toți pașii de promovare și optimizare trebuie să fie verificate și gândite minuțios Asistența profesională în această privință nu este de obicei ieftină, dar întotdeauna fiabilă.

Există anumite modalități de a promova un astfel de site:

 • Optimizare SEO
 • SMM
 • Conținut unic de înaltă calitate
 • Blog informativ
 • Publicitate direcționată și retargeting
 • Publicitate contextuală
 • YouTube
 • Marketing prin e-mail

Oricare dintre aceste instrumente funcționează mai eficient în tandem cu celălalt, adică într-un mod complex.

Există multe modalități de a promova site-urile pe internet. Principalul lucru este să înțelegeți ce metodă este potrivită pentru proiectul dvs. Dacă doriți să fiți pe piață pentru o lungă perioadă de timp, atunci promovarea site-ului web este sarcina numărul unu.

Și apoi urmărim eficacitatea utilizării sursei de publicitate prin serviciile de analiză a vizitelor: analize end-to-end, Google Analytics, dacă este necesar - Yandex.

La început merită să folosiți serviciile de promovare ale companiei cu care ați lucrat pentru a crea site-ul.

Mai aveți întrebări? Sunați, consultați-vă! Compania noastră Camir Project va fi întotdeauna bucuroasă să vă ajute să creați un magazin online funcțional care să atragă clienți și să genereze profituri.