Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Site web corporativ - succes garantat.

Site web corporativ - succes garantat.

O persoană vine la o companie pentru a comanda crearea site-ului web. Înțelege clar, de ce fel de site are nevoie pentru a-și promova afacerea. Dar de multe ori pe parcursul conversației se dovedește, că ceea ce are nevoie, arată complet diferit.
Faptul este că diferite tipuri de site-uri rezolvă diferite probleme: site-ul-catalog demonstrează gama de produse; magazin online vinde; site - carte de vizită introduce vizitatorul în activitățile companiei (firmă, persoană care furnizează servicii).

Un site web corporativ rezolvă mai multe probleme simultan. Extinde capacitățile site-urilor - catalog și site-urilor - cărți de vizită, plus, rezolvă problemele clienților și angajaților companiei. Este un instrument puternic pentru întreprinderile mari și mijlocii, care contribuie la dezvoltarea lor prin intermediul internetului.

Obiectivele creării unui site web corporativ pot fi diferite: intrarea pe o piață nouă, extinderea activităților ale companiei.  Principalul lucru! - să aduceți cât mai multe informații despre companie (firmă) publicului, interesat de această companie.

Sarcinile unui astfel de site sunt: ​​sublinierea statutul companiei, să arate clienților potențiali că compania este în continuă dezvoltare, să povestească despre proiectele curente și celea, care urmează să apară, să extindă baza clienților și partenerilor, să ofere informații complete despre serviciile și produsele companiei. Sau o comunicare cu clienții și partenerii săi 24/7, stocarea documentației oficiale despre starea financiară actuală, care este necesară pentru munca angajaților companiei, precum și dispozitarea platformei publicitară eficientă.

Pe site-ul web al companiilor cu diferite tipuri de informații, se poate distinge o pagină separată:

контент и организация корпоративного сайта

  •  Companiile mari pot familiariza clienții cu managementul lor, pot furniza informații cu privire la calificările și meritele angajaților lor
  •  Postați chestionare și afișe cu programul de instruire și posturi vacante la diferite niveluri de carieră
  •  Etapele istorice ale dezvoltării companiei, realizările și premiile acesteia
  •  Condiții de cooperare care vor fi de interes pentru alte companii (B2B) pentru a atrage noi parteneri
  •  Descriere detaliată și informații despre bunuri și servicii
  •  Blog cu articole
  •  Știri despre activitățile companiei și multe altele.

Organizarea unui site web corporativ nu este limitată de cantitatea conținutului de informații care poate fi interesant și util pentru publicul țintă și partenerii companiei.

Când este în joc imaginea unei companii, calitatea dezvoltării unui site web corporativ este foarte importantă. Prin urmare, ar trebui să se bazeze pe tendințele actuale în construirea unui site. Aceasta include structura site-ului, proiectarea și dezvoltarea identității corporative, funcționalitatea pentru cea mai comodă utilizare de către personal și clienți, adaptarea la versiunea mobilă, cantitatea necesară de informații relevante în timp util, astfel încât vizitatorul să poată găsi un răspuns la orice întrebare. Este necesar să se prevadă  funcția multilingvă. Și, desigur, optimizare: resursa trebuie să se încarce rapid pentru a nu lăsa clientul țintă să aștepte.

Luând în considerare condițiile de mai sus, este clar că un site corporativ trebuie să reziste la sarcini critice. Este neplăcut atunci când un vizitator vede o eroare standard 404 în locul paginii așteptate. Pentru a evita acest lucru, site-ul trebuie găzduit pe un hosting  de încredere.

Ați decis că trebuie să creați un site web corporativ pentru a vă atinge obiectivele de afaceri? Luăm în considerare faptul, că crearea de înaltă calitate nu este ieftină. Necesită actualizări constante, asistență și nu o puteți lăsa să derive. În schimb dacă îndeplinește toate cerințele, un site web corporativ va deveni un instrument puternic garantat pentru afacerea dvs.

Echipa camir.md este gata cu toată seriozitatea să vă abordeze sarcinile și să dezvolte un site web corporativ la cheie pentru afacerea dvs.