Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Machetarea site-urilor

Doriți să comandați machetarea adaptivă a website-ului? Vă vom ajuta cu plăcere - calitativ și cross broswer. Pentru aceasta, Dvs. ne prezentați web design-ul în figma, sketch sau un fișier psd.
Puteți comanda design web in compania Camir Project, dacă încă nu aveți unul.

Ce semnifică machetare HTML

Machetarea site-ului web este procesul de creare a unei pagini web folosind cod html. Se mai numește și front-end - acesta este tot ceea ce vede utilizatorul atunci când deschide o pagină web. Și codul html este responsabil pentru asigurarea faptului că toate elementele aspectului paginii site-ului corespund aspectului proiectat, aprobat și își păstrează structura în diferite browsere. Lucrarea poate include programarea JavaScript. Comandați dezvoltarea unui site cu o machetare calitativă de la Camir Project.


Solicită ofertă
Adaptăm site-ul pentru dispozitive mobile și ecrane diferite
Afișare corectă în toate browser-ele
Structură clară, ușor de utilizat
Executăm machetare
de orice complexitate
Ce este o machetare bună?
1 Cross browser
2 Adaptabilitate
3 Respectarea design-ului web
4 Precizia executării
Compatibilitate cross-browser
Site-ul trebuie să fie afișat la fel în diferite browsere și sisteme de operare, ceea ce va permite vizitatorilor să îl vadă așa cum a fost conceput. Acest lucru va păstra publicul țintă și va atrage clienți noi.
Adaptabilitate
Aspectul receptiv permite paginilor web să se adapteze automat la dimensiunea oricărui ecran: telefon, tabletă, computer. În același timp, menținând comoditatea utilizării site-ului. Comandați crearea unui site web cu o machetare receptivă în Camir Project.
Respectarea design-ului web
Machetarea (codificarea) este etapa de care cel mai mult depinde eficiența și calitatea site-ului. Machetarea noastră se potrivește exact cu macheta: dimensiuni și poziții ale elementelor, culoare, dimensiuni de fonturi.
Precizia executării
Vă garantăm o machetare clară și minuțioasă, care presupune inițial că conținutul se va schimba. Nu va fi dificil să conectați machetarea la proiectul dvs. și să scalați proiectul.
Machetarea site-urilor Machetarea site-urilor Machetarea site-urilor
În ce format primim design-ul?
Figma icon
PSD format
Sketch icon
Prețul lucrărilor
Fiecărui proiect acordăm o atenție specială. Prețul individual se formează pe baza intensității muncii, iar acestea depind de următorii factori:
  • Complexitatea design-ului
  • Cantitatea paginelor
  • Funcționalitate suplimentară
Doriți ca site-ul Dvs. să arate bine?
Completați formularul cu datele Dvs. și noi vă vom contacta pentru a vă clarifica dorințele Dvs.!
Obține oferta
Machetarea site-urilor