Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Portofolii de studiouri web

Portofolii de studiouri web

Numărul de freelancerii și studiouri web crește în fiecare zi și nu este deloc ușor pentru un client să aleagă o companie care să-i creeze site-ul. Cum să decideți asupra alegerii unui studiou web și să obțineți rezultatul așteptat la un preț accesibil?

Pe această cale, puteți întâlni studenți începători - stagiari, freelancerii cu experiență, studiouri mici și mari - companii de creare a site-urilor web. Și este, de asemenea, important să nu intri în aventuri cu escrocii. Din păcate, se întâmplă și asta.

Cum să înțelegi că poți, plătind pentru resursa ta online, să obții ceva complet diferit de ceea ce ai comandat?

De obicei, astfel de pseudo-creatori refuză întâlniri reale, folosesc portofolii false, stabilesc un preț mic pentru muncă și cer plata în avans 100%. De regulă, e-mailul unor astfel de studiouri web este plasat pe cutiile poștale gratuite mail.ru, gmail.com, list.ru. Și pentru orice companie serioasă, e-mail-ul corespunde numelui site-ului său web, dar nu este gratuit.

Este mai bine să încredințați crearea unui site web unui studio web profesional sau unei companii care are propriul site web și unde puteți găsi toate informațiile necesare despre compania în sine, serviciile acesteia, organizarea interacțiunii cu clientul, contacte și , desigur, un portofoliu unde sunt prezentate site-urile deja create.

Portofoliul de site-uri creat de Camir Project.

Luați în considerare cu atenție portofoliul studioului web, companie IT la care urmează să comandați crearea unui site web. Este important să verificați cât mai multe site-uri. Asigurați-vă că site-urile prezentate sunt create de această companie. Nu este greu să faci asta. De regulă, în partea de jos a paginii este întotdeauna indicat cine deține site-ul și cine este creatorul acestuia. Dacă creatorul indicat acolo – e o companie cu alt nume, atunci cel mai probabil ați întâlnit escroci.

După ce te-ai asigurat că site-ul a fostcreat de compania pe care ai contactat-o, observă cât de modern și atractiv este, rapid și ușor de utilizat.

Studiind portofoliul unui creator de site-uri web, veți obține răspunsuri la aproape toate întrebările care pot apărea la crearea și dezvoltarea site-ului dvs. web.

Sper că aceste mici trucuri vă vor ajuta să găsiți o abordare rezonabilă în alegerea unui creator pentru proiectul dvs. online.

Vă invităm să vizionați portofoliul de site-uri web dezvoltate de Camir Project. Vom fi bucuroși de o nouă cooperare!