Camir Project - dezvoltarea și crearea site-urilor în Chișinău
X

Asumați-vă riscurile potrivite!

Asumați-vă riscurile potrivite!

Pandemia a schimbat modul nostru obișnuit de viață și a transferat multe domenii ale activității umane în formatul online. Magazinile online sau online banking existau și înainte, dar de la începutul restricțiilor, lumea a luat o întorsătură bruscă. Și ce avem?

Conform cercetărilor globale, realizate de Mastercard în 2020, în întreaga lume s-au cheltuit 900 de miliarde de dolari SUA pentru achiziții online. Și asta înseamnă că fiecare al cincilea dolar din domeniul comerțului a fost cheltuit de utilizatori online.

Dar în 2019 doar fiecare al șaptelea dolar a fost cheltuit online.
Volumul comerțului electronic internațional a crescut cu 23-30%.
Numărul magazinelor online și platformelor online a crescut cu aproximativ 30%.
Afacerile pe Internet se vor extinde în continuare.

Marile companii comerciale compară adesea crearea unui magazin online cu deschiderea unei sucursale, a cărei adresă se află pe Internet. Și totul este destul de simplu: există un produs, sunt conectate mai multe metode de plată, posibilitatea de a organiza livrarea. Cu abordarea corectă magazinul online va funcționa cu succes.

Și acum cel mai important lucru, unde, după cum se spune: „câinele a îngropat”.

Este necesar să abordați corect produsul principal – crearea unui magazin online.

Aceste informații vor fi utile viitorilor proprietari ai unei astfel de afaceri.

Dacă sunteți începător și ați decis să vă asumați un risc în organizarea unui magazin online, atunci asumați-vă riscul potrivit!

Începe cu:

  • decideți asupra numelui produsului
  • familiarizați-vă cu nișa competitivă
  • găsiți rețelele de aprovizionare
  • înțelegeți cum vă veți atrage și păstra clienții
  • aflați mai multe despre formarea prețurilor online.

În plus, este important să creați un conținut de înaltă calitate pentru magazinul dvs. online:

  •  produs: fotografii de înaltă calitate, descriere, caracteristici
  • o descriere despre companie și beneficiile companiei
  • sfaturi utile, știri, articole și alte informații care vor ajuta la atragerea potențialilor cumpărători.

Cele mai multe dintre aceste primele site-uri sunt construite folosind constructori de comerț electronic și funcționează destul de bine.

Crearea unui magazin online pe astfel de platforme, în special pentru începători, simplifică foarte mult sarcina.

Dar, la un moment dat, atunci când vrei să-ți extinzi capacitățile pe site, să integrezi noi sisteme, să crești viteza sau să adaugi o listă de corespondență, aici situația se poate desfășura în diferite moduri.

Raspunsul este simplu! Pentru a comanda crearea unui magazin online apelăm la specialiști. Este mai bine dacă este o companie IT cu experiență. Cum poate fi înțeles acest lucru de către o persoană care nu este în domeniul IT?

Pentru a începe, accesați site-ul web al companiei și vizualizați pagina, portofoliu.

De regulă, veți putea vedea paginile site-urilor dezvoltate de această companie în diferite rezoluții, adică cum arată site-ul pe diferite dispozitive. Acordați atenție designului, acesta ar trebui să fie ușor de perceput cu elemente care se concentrează pe detalii importante și să motiveze o achiziție.

портфолио camir project, интернет - магазин Myskin.md

Apoi accesați aceste site-uri pe care le-ați văzut în portofoliu de pe diferite gadget-uri - telefon, tabletă, computer sau laptop. Pe orice gadget, site-ul ar trebui să se încarce rapid (1,8 secunde), să-și păstreze structura, informațiile nu ar trebui să se piardă, să sară sau să arate întrerupt. Ar trebui să fii confortabil să navighezi pe site. Toate operațiunile sunt efectuate cu ușurință cu un singur clic.

Următorul pas este să solicitați o ofertă de la mai multe companii IT și să comparați prețurile.

Pentru a înțelege provinența prețului creării unui magazin online, este necesar să se întocmească un Tcaiet de sarcini - care să cuprindă informații detaliate despre cerințele tehnice generale și detaliate pentru o resursă online, formarea paginilor de destinație și funcționalitatea acesteia.

Cumpărarea și înregistrarea unui nume de domeniu de la o companie de înregistrare. Și aici prețul depinde de domeniul ales (md. com. net sau altele). Dreptul de a deține această adresă trebuie reînnoit.

Cautare și plata pentru hosting. Adică, pentru a plasa un site web pe Internet, trebuie să închiriezi un loc pe server - hosting. Valoarea chiriei va depinde de planul tarifar, funcții și capacitatea serverului. Chiria se platește lunar. Ei bine, cu cât vin mai mulți vizitatori la magazinul dvs. online, cu atât mai puternic server aveți nevoie.

Site-ul finalizat trebuie promovat. Prin urmare, comandați imediat promovarea SEO a magazinului dvs. online și acesta va fi un alt pas către succesul afacerii dvs.

Dacă ești dispus să-ți asumi riscuri, atunci fă-o cu înțelepciune! Vă invităm să priviți portofoliul companiei Camir Project și vă invităm la o cooperare eficientă.